The Prodigy lanseaza un nou album in primavara

The Prodigy lanseaza un nou album in primavara

Informaţiile despre noul album The Prodigy au fost publicate pe site-ul oficial al grupului. Albumul “The Day Is My Enemy” va conţine 14 piese, inclusiv single-ul “care a fost prefatat la finalul lui 2014 si va aparea luna aceasta.

Albumul va conţine de asemenea o colaborare cu trupa punk britanică Sleaford Mods, piesa “Ibiza”, dar şi o colaborare cu DJ-ul Flux Pavilion, care se intitulează “Rhythm Bomb”. Grupul The Prodigy îşi va promova noul material discografic printr-o serie de concerte în primăvara acestui an şi va fi cap de afiş, alături de trupa americană The Black Keys, la Festivalul Isle of Wight în luna iunie.

The Prodigy este o trupă englezească de muzică electronică înfiinţată de Liam Howlett în 1990. În prezent, trupa este alcătuită din Liam Howlett ( compozitor şi clăpar), Keith Flint (dansator şi solist), Leo Crabtree (toboşar), Rob Holliday (chitarist) şi Maxim (MC şi solist). Alături de Chemical Brothers şi Fatboy Slim, trupa a fost considerată fondatoare

a stilului muzical big beat, care a atins punctul maxim de popularitate între anii 1990 şi 2000. Cele mai cunoscute piese ale grupului britanic sunt “Firestarter” şi “Breathe”, ambele extrase de pe albumul “The Fat of the Land” din 1997, un disc care s-a bucurat de un succes răsunător şi a debutat, simultan, pe primul loc atât în topul britanic, cât şi în cel american.

Trupa The Prodigy a vândut peste 25 de milioane de discuri la nivel mondial şi a câştigat mai multe premii importante în industria muzicală, printre care două Brit Awards, trei premii MTV Video Music, cinci premii MTV Europe Music şi a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy.

Nu-i asa ca asteptati sa vedeti cu ce mai vin britanicii?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates