Simona Nae – Tu me amas (piesa noua

Simona Nae se inscrie si ea in lista cantaretilor care lanseaza piese pentru vara si vine cu un track in limba spaniola – Tu me amas.

Piesa a fost scrisa de Simona alaturi de Boier Bibescu Chariton Robert Iohanes, Septimiu Urzica si Ene Danut Cristian, iar cantareata le-a oferit posibilitatea de a asculta piesa inainte de lansare catorva fani.

“Am lucrat foarte mult la piesa “Tu me amas”, impreuna cu Boier Bibescu si am pus mult suflet, pentru ca aceasta să iasa exact asa cum imi doream. Melodia este una ritmata, de vara, genul de piesa pe care poti dansa pana dimineata, dar care are si un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii si sustinatorii mei sa se regaseasca in ea si sa o asculte cu placere de fiecare data”, a declarat Simona Nae.

Cantareata a venit in fiecare an cu cate ceva nou – in 2014 lansa Departe si Indian Summer, o piesa lansata in toiul verii, iar la inceputul lui 2014 colaborase cu Ralflo la piesa Doar tu.

Va place noua piesa Simona Nae? Mai are vreo sansa sa ajunga pe radio?

Comments

comments

One comment

  1. imi place cum suna piesa cantata live, in ichsmb ma deranjeaza ca instrumentistii fac backing vocals, puteau foarte bine sa fie Viorel si Mihai si sa interpreteze in formula 3se piesa Visator . Dar poate ca 3se vor continua, noi fanii asta ne dorim enorm, si vor compune piese noi si isi vor redobandi titulatura de regi ai muzicii dance!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates