Rihanna si Eminem in Romania!

Rihanna si Eminem ar veni in Romania in cadrul turneului The Monster. Confirmarea vine de la un site de bilete frantuzesc, pe care se regasesc trecute mai multe tari din Europa.

yaticket_com promo eminem rihanna_tour2015

Pana acum, siteurile oficiale ale artistilor nu au confirmat ca turneul The Monster va trece oceanul, dupa ce seria de concerte prin America de Nord s-a bucurat de un succes urias. Nici nu apar datele oficiale sau detalii despre bilete, este disponibila doar o pre-inregistrare, care va anunta momentul in care apar tichetele pentru concert. Ar fi unul dintre evenimentele anului, ambii artisti fiind pentru prima oara in Romania.

Eminem si Rihanna au colaborat pentru prima oara pentru Love the Way You Lie, un track care a ajuns instant hit, fiind considerata una dintre cele mai bune piese ale anului 2010, dar si ale carierei rapperului din Detroit. Piesa a ajuns pe locul intai in Billboard Hot 100, unde a stat timp de sapte saptamani. Eminem a repetat apoi experienta cu singleul The Monster, inclus pe cel mai recent album al sau, Marshall Mathers LP2, aparut in 2013.

Ce ziceti, se va confirma oficial?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates