Pepe – Da sau Nu (single nou produs de Marius Moga & What’s Up)

Pepe incepe anul in forta si lanseaza un nou single, produs de echipa DeMoga Music. Da sau Nu e o colaborare cu Marius Moga si What’s Up, o piesa la care a contribuit intreaga echipa DeMoga.

Cover Art Pepe - Da Sau Nu (BW)

Da sau Nu” a fost provocarea lui Marius Moga si a lui What’s UP pe care eu am acceptat-o cu mare bucurie. Toata echipa DeMoga a contribuit la productia noului single iar rezultatul se vede dar mai ales se aude si se aude foarte bine J. Parafrazand o vorba celebra … “Da sau Nu” este inceputul unei prietenii frumoase si mai ales, de lunga durata. J Cu siguranta vom filma si un videoclip in perioada imediat urmatoare mai ales ca dupa numai cateva ore de la prima postare, feedback-ul excelent impune cumva acest lucru.”

Compozitia noului single apartine echipei de la DeMoga (What’s UP, Marius Moga, Vasilache Ionut Marius, Rosioru Madalin Ionut, Cotoi Alexandru). Partea de versuri, alaturi de What’s UP o semneaza si Pepe iar publishingul si productia, Pepe Latin Music, propriul label al artistului, coeditori fiind totodata si DeMoga Music Publishing si Future Arts Agency Publishing. Anul trecut, Pepe a lansat piesa E vara mea, cu tot cu un videoclip in care au aparut o multime de vedete, pentru ca apoi sa vina cu versiunea in lima spaniola a single-ului.

Va place noua piesa Pepe? Suna bine colaborarea cu echipa DeMoga?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates