Paul van Dyk with Aly & Fila feat. Sue McLaren – Guardian (piesa noua)

Paul van Dyk with Aly & Fila feat. Sue McLaren – Guardian (piesa noua)

De mai bine de 10 ani se intalnesc si mixeaza impreuna in aceleasi line-up-uri, insa niciodata Paul van Dyk si Aly & Fila nu au colaborat. Pana astazi, cand sfarsitul lui 2014 ne aduce poate cea mai surprinzatoare colaborare trance din ultimul an!

Se pare ca germanul Paul van Dyk si egiptenii de la Aly & Fila, doua nume legendare nu doar pentru genul trance, ci si pentru scena dance in ansamblul ei, au fost uniti de superba voce Sue McLaren, artista cu care Paul van Dyk si Aly & Fila au mai colaborat in trecut, in special duoul egiptean. Chiar daca a fost lansata astazi, “Guardian” a ajuns deja la sufletele trancerilor.

Paul van Dyk with Aly & Fila feat. Sue McLaren – Guardian (piesa noua)

“Vinovat” de lansarea acestei colaborari surprinzatoare, spunem noi, este colosul ULTRA Records, casa de discuri la care Paul van Dyk isi lanseaza piesele incepand cu luna august a acestui an, odata cu imnul festivalului We Are One 2014, “Come With Me” (vs. Ummet Ozcan). Productia tocmai mentionata, dar si “Guardian” s-au auzit sambata in Kristal Glam Club, in setul extended oferit de Aly & Fila.

Cum vi se pare aceasta colaborare? Puteau mai mult?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates