Nonis G lanseaza imnul femeilor prin piesa “Lasati femeile sa faca ce vor”

Nonis G s-a invartit in ultimii 10 ani prin cluburile din Romania ca Mc pentru numeroase evenimente, iar acum acesta a hotarat ca este timpul sa-si lanseze propriul single.
Astfel, Nonis G lanseaza piesa “Lasati femeile sa faca ce vor”, care are parte si de un clip regizat de Andreea Vorniciuc.
“Titlul melodiei a intrat in vocabularul curent si este folosit atat de femei, cat si de barbati, iar fiecare isi retraieste sau construieste propriile amintiri. Piesa a devenit virala si asta nu poate decat sa ma bucure”, a spus Nonis G.
Cat despre clip, acesta a adaugat:
“Ideea clipului ii apartine Andreei Vorniciuc, aflata la prima experienta de acest gen, insa este pasionata de televiziune si activeaza in acest domeniu de aproape 7 ani. Am lucrat cot la cot ca, prin videoclip, sa evidentiem oda dedicata tuturor femeilor. In videoclip apar domnisoare cu diferite job-uri: creatoare de moda, coafeza, bussines woman, pe care le intalnesc pe tot parcursul zilei, in toate drumurile mele, insa seara cand ajung acasa toate sunt acolo, unde incepe petrecerea”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates