Nicki Minaj s-a imbatat la filmarile ANACONDA

Nicki Minaj s-a imbatat la filmarile videoclipului ANACONDA si a inceput sa se prosteasca in accente locale si colorate! Ce faze nebune a pregatit de data asta papusa Barbie?
nicki-minaj-anaconda-video
Scene de lesbianism, scene foarte sexy si o jungla plina de femei goale. Cam asa arata imaginile behind the scenes de la filmarile noului videoclip Nicki Minaj. In materialul making of care o poarta pe Nicki pe parcursul filmarilor, artista nu mai face fata, incepe sa bea si se imbata si incepe sa se prosteasca destul de tare cu accentul din Caraibe pana la final cand admite cu sinceritate: “M-am imbatat deja!”.

Videoclipul “Anaconda” va fi lansat in cateva zile iar unele zvonuri spun ca ar include si o aparitie din partea lui Drake. Zvonurile indica si faptul ca va fi cel mai sexy videoclip al ei de pana acum. Singurele lucruri oficiale sunt filmuletul de mai jos si numele regizorului: Collin Tilley. PLAY!

“Anaconda” este inca un single promovat de pe albumul “The Pink Print” ce va fi lasat in ultima parte a anului 2014. Track-ul contine un sample dintr-o melodie din 1992, hitul “baby’s got back lansat de Sir Mix-a-Lot.

Nicki Minaj – Anaconda (official video)

Nicki Minaj apare pe cel mai nou single al britanicei Jessie J, iar Bang Bang a reusit sa ajunga intr-un timp foarte scurt pe prima pozitie in topul iTunes. Primul single promovat de rapperita pentru albumul Pink Print a fost Pills and Potions, insa nu a reusit sa aiba un impact mare decat pe zona de rap, unde a ajuns pe locul 2 in Hot Rap Songs, insa doar pe 24 in Billboard Hot 100.

LIKE it?

Comments

comments

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates