Last Night – Liar (piesa noua si videoclip)

LAST NIGHT inseamna Felix, Cristi si Bogdan, producatori muzicali in echipa FLY RECORDS, si lanseaza Liar, primul lor single si videoclip.

Cele mai sexy fete si cei trei baieti de la LAST NIGHT au pus de un party nebun care a tinut pana dimineata. De cele peste 24 de ore de filmare este “vinovat” regizorul Alex Ceausu.
Nimeni nu s-a plans de frig de aceasta data, insa s-a lasat cu fulgi, foarte multi fulgi de perne pe care toata echipa s-a luptat sa ii scoata din hainele celor trei baieti.

Piesa este produsa de echipa Fly Records, studioul baietilor de la FLY PROJECT, care apar si in videoclip alaturi de LAST NIGHT:
“Am fost pregatiti psihic pentru mult mai multe ore de filmare, ne asteptam la ce-i mai rau, insa a iesit o petrecere pe bune, la care ne-am simtit foarte bine. A fost prezenta toata echipa Fly Records, au ajuns si Tudor si Dan de la Fly Project, asa ca a fost ca un party in familie” spune Felix.
Se numesc LAST NIGHT pentru ca asa cum nicio petrecere tare nu incepe c-o salata de cruditati, asa si povestile de-a doua zi nu incep cu nimic altceva decat “ce-am facut azi noapte”:
“Last Night a venit firesc, suntem extrem de activi si creativi noaptea, cheful de viata este la capacitate maxima atunci si se nasc niste povesti exceptionale de spus la cafea dimineata” declara Bogdan.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates