Lange & Andy Moor feat. Fenja – Top Of The World (piesa noua)

Lange & Andy Moor feat. Fenja – Top Of The World (piesa noua)

Chiar daca prietenia lor dateaza de ani buni de zile, Lange si Andy Moor au colaborat o singura data pana in momentul de fata, pentru “Stadium Four”. Cei doi revin cu un follow-up vocal trance foarte asteptat, intitulat “Top Of The World”.

In 2009, Lange si Andy Moor au inregistrat un succes urias cu “Stadium Four”. Era imposibil ca o astfel de reusita sa nu-i aduca impreuna din nou in studio. Acum au cooptat-o si pe Fenja si sunt gata sa ne bucure cu o curata productie vocal trance, “Top Of The World”.

Lange & Andy Moor feat. Fenja – Top Of The World (piesa noua)


Putine piese reusesc astazi sa capteze atentia impatimitilor muzicii trance pe o perioada indelungata de timp. Ei bine, “Top Of The World” are toate ingredientele pentru a intra in playlist-urile noastre astfel incat sa nu mai iasa de acolo.

Am auzit-o in ultima editia a show-ului A State of Trance si am stiut de la inceput ca e vorba de o noua productie Andy Moor, datorita liniei de bass sacadata si plina si ca pe acolo a pus mana si Lange, gratie breakdown-ului atmosferic ce ne aduce aminte de “Fireflies”, o piesa din topul trance al anului 2013.

“Top of The World” va fi lansata de Lange Recordings, casa de discuri a lui Lange, pe 8 septembrie. O luna avem de asteptat pana la release.

Stiati ca Fenja e… Jaren?

Comments

comments

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates