Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj – Bang Bang (videoclip)

Jessie J, Nicki Minaj si Ariana Grande vin cu un videoclip foarte colorat pentru single-ul Bang Bang, un adevarat imn al femeilor puternice. Ce altceva puteau face trei fete decat sa dea o mare petrecere de cartier al carei start l-a dat cantareata britanica.
jessie-j-nicky-minaj-ariana-grande-650
Nicki Minaj apare in stil mare, intr-un elicopter, in timp ce Ariana Grande se aranjeaza in dormitorul ei roz, pentru ca la final toata lumea din cartier se petreaca de zor pe un acoperis. Bang Bang face parte de pe noul album Jessie J si a reusit deja sa ii asigure un hit in Hot 100 si atentia lumii dupa ce single-ul a ajuns rapid la varful topului iTunes.

My Everything, albumul Arianei Grande pe care l-a lansat astazi si pe care va fi inclus si acest single, a ajuns rapid la varful topului iTunes SUA, iar predictiile il dau deja cu impact si in Billboard 200. Ariana Grande a reusit recent sa o ajunga din urma si pe Adele, iar Jessie J are un inceput foarte promitator in promovarea discului Sweet Talker. Nicki Minaj a atras atentia asupra ei cu videoclipul foarte obraznic pentru Anaconda, iar in curand o vom asculta in topuri si alaturi de Beyonce si remixul pentru Flawless.

Ce ziceti de clip? Ajunge piesa si la noi?

Comments

comments

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates