Jennifer Lopez, incintanta pe coperta noului single

Jennifer Lopez pozeaza provocator pe coperta noului ei single – Booty. In prim plan apare cunoscutul ei posterior, iar poza ne lasa sa intelegem ca diva latino ar fi topless.
jennifer lopez booty
Booty e cel de-al treilea single oficial lansat de pe albumul AKA, un material cu vanzari scazaute fata de precedentele discuri cu care J. Lo si-a incantat fanii. Booty e un track obraznic, dar perfect pentru club, un featuring cu Pitbull, cel care nu putea lipsi de pe albumul cu numarul zece din cariera divei. Piesa include si o lista intreaga de producatori, de la J. LO, la Chris Brown, Diplo pana la Benny Medina, cel care ii este impresar lui Lopez de multi ani de zile.

Jennifer Lopez a promovat albumul AKA prin aparitii live la cateva emisiuni, insa vanzarile tot au fost slabe. Chiar si asa, diva a precizat ca a ajuns la acel moment al carierei sale in care nu vanzarile din prima saptamana mai conteaza, ci sa isi multumeasca fanii, mai ales cei care sunt alaturi de ea inca de la inceput. Primul ei single a fost I Luh Ya Papi, piesa care nu s-a bucurat de vreun impact, insa First Love a reusit sa atraga rapid atentia radiourilor si a urcat pana pe locul 87 in Hot 100.

Vi se pare o alegere potrivita pentru al treilea single?

Comments

comments

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates