Cine canta la Premiile Grammy?

Cine canta la Premiile Grammy?

Madonna e primul artist confirmat pentru a canta in marea seara a industriei muzicala americane. Regina muzicii pop va urca pe scena Premiilor Grammy pentru a canta una dintre noile sale piese.
B7M8HglCAAAG9iV
Living For Love este piese pe care se pare ca Madonna o va interpreta pe 8 februarie, ocazie cu care va incepe si promovarea noului ei material de studio, Rebel Heart, ce va fi lansat pe 10 martie. Madonna a urcat pe scena premiilor Grammy si anul trecut intr-un moment emotionant al lui Macklemore & Ryan Lewis si a cantat Open Your Heart. In plus, alaturi de Madonna vor mai canta Ed Sheeran si Ariana Grande. Artistul britanic a avut cel mai bun an muzical in 2014, cu un album care inca domina topurile si cu single-uri care au devenit unul dupa altul hituri – Sing, Don’t si Thinking Out Loud.

Ariana Grande a avut, la fel, un 2014 de succes, cu un al doilea album de studio bine primit de fani si de critici si cu single ajuns pe locul 2 in clasamentele Hot 100. Problem feat Iggy Azalea a fost una dintre piesele anului, urmate de Break Free si featuringul cu Jessie J, Bang Bang. Acum promoveaza intens Love Me Harder, o colaborare cu artistul canadian The Weeknd.

Noul album al Madonnei a avut parte de un buzz urias, dar fara voia ei. Piesele in variante demo si aproape finalizate au scapat pe net inainte ca Madge sa faca macar un singur anunt despre lansarea unui album. Pentru a incerca sa controleze dezastru, Madonna a lansat sase trackuri pe iTunes, insa acestea nu au avut un impact prea mare. In schimb, a reusit sa atraga atentia asupra ei cu cateva poze cu Martin Luther King Jr sau Nelson Mandela care imita coperta noului ei disc si pentru care a fost nevoita sa dea cateva explicatii.

Credeti ca va face Madonna un super show la Grammy?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates