Ariana Grande feat Big Sean – Best Mistake (single nou)

Ariana Grande feat Big Sean – Best Mistake (single nou)

Fix in ziua in care toate zvonurile indica faptul ca formeaza un cuplu, Ariana Grande si Big Sean lanseaza colaborarea R&B “Big Mistake”. Desi nu e foarte energica, crezi ca ar putea acelasi efect precum PROBLEM?

Cu doua saptamani inaintea lansarii albumului “My everything”, Ariana Grande continua sa lanseze trackuri noi si vine cu un colaborator frecvent, bun prieten si iubit, sustin unii. Big Sean o ajuta pe Ariana pe “Big Mistake”.

Piesa Arianei este despre despartire, despre dragoste si are un beat seducator R&B, mult mai slow decat “Problem” sau “Right There”, cele doua hituri care au propulsat-o pe Ariana in topuri si in ochii tinerilor.

Coincidenta sau nu, piesa a aparut la cateva ore dupa ce televiziunea mondena E! News a prezentat un material care dezvaluie faptul ca Ariana si Big Sean sunt impreuna ca un cuplu, fiind surprinsi sarutandu-se la un cinematograf zilele trecute. Sa fie vorba de o controversa menita sa vanda acest nou cantec si noul album. PLAY!

Intre timp, Ariana se bucura de inca un hit la radio si pe iTunes – “Bang Bang” cu Nicki Minaj si Jessie J a fost foarte bine primit de public si de critici deopotriva.

Ce zici de noua Mariah Carey, va avea impact si in Romania sau e prea R&B?

Comments

comments

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates