Alexandra Stan feat Connect-R – Vanilla Chocolat (single nou)

Alexandra Stan si Connect-R au pregatit surpriza muzicala a finalului de an 2014! Doi dintre cei mai cunoscuti artisti romani si-au unit vocile pentru un hit de club!
10388072_1630492260511623_7533744472136046894_n
Deoarece single-urile recente au avut impact numai in Japonia si nu au reusit sa sparga bariera pretentioasa a directorilor de radio ale posturilor romanesti, Alexandra Stan a facut o colaborare cu unul dintre cei mai difuzati cantareti romani din ultimii ani: Connect-R. Impreuna au pregatit Vanilla Chocolat.

Pentru ca albumul UNLOCKED a fost lansat oficial si in Romania si include si acest nou single, VANILLA CHOCOLAT este deja disponibila spre ascultare mai jos si o readuce pe Alexandra Stan la sound-ul care a consacrat-o: muzica de club europeana. Si pe Connect-R il aduce tot intr-o zona care i-a adus hituri la radio in trecut.

Videoclipul a fost filmat deja zilele trecute, asculta mai jos noua colaborare!

UNLOCKED include piese precum „Dance”, „Cherry Pop” şi „Give Me Your Everything” au fost difuzate la radiouri internaţionale în Japonia, Turcia, precum şi în ţări din America de Sud şi în Europa. “Unlocked” poate fi găsit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga etc. şi, începând din ianuarie, în magazinele din reţeaua Sincron.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates